De Behandeling

 

Indien u een Reikibehandeling zou willen ontvangen, kunt u een reikibehandeling door middel van handoplegging krijgen of een behandeling op afstand.

Hoeveel behandelingen heeft u nodig?

Dat hangt ervan af.......... Sommige mensen hebben maar ้้n behandelsessie nodig om hun probleem te verhelpen, en andere hebben meer sessies nodig. Voor algemene emotionele problemen zijn een aantal behandelingen toch wel raadzaam om geleidelijk naar de oorzaak van het probleem te gaan en deze bij de bron aan te pakken. Reiki is geen medische behandeling en het is raadzaam om advies te vragen bij een arts indien dit nodig is.

Wij Ralph en Chynouck Vertommen, reikipractioners zullen nooit een diagnose stellen of een medische behandeling aanbevelen.

 

Wat is een behandeling met handoplegging?

Het eerste consult bestaat uit een ori๋nterend gesprek en een stukje meditatie begeleidt met meditatieve achtergrondmuziek. Alvorens de behandelingen en na de behandelingen zullen  we een glaasje water of een kopje reinigende thee drinken, gemaakt van verse geneeskrachtige en zuiverende kruiden. Dit doen we om de afvalstoffen uit ons lichaam af te voeren en ons lichaam te reinigen.

Tijdens de vervolgconsulten zullen we eerst beginnen met een stukje meditatie. Daarna kan u indien gewenst gaan liggen op een behandeltafel waarbij dan eerst de voorzijde en daarna de achterzijde van het lichaam wordt behandeld. Tijdens deze behandeling zal u de handen op verschillende plaatsen van uw lichaam worden opgelegd. Voor een indruk te krijgen van een behandeling via handoplegging, zie de handposities onder aan deze pagina.

Indien anders gewenst kunnen we ook een stoelbehandeling geven, het woord zegt het al, hierbij zit u, de ontvanger die de Reiki ontvangt op een houtenstoel. Ook nu zal bij u de handen op diverse plaatsen van uw lichaam worden opgelegd.

 

Wat is een behandeling op afstand?

Tijdens een behandeling op afstand zal ik Ralph Vertommen, op u concentreren en zal ik u gedurende 15 tot 20 minuten reiki toezenden. U kunt dit ervaren door onderstaande te ervaren. Dit hoeft niet direct waarneembaar te zijn dit kan ook later op de dag gebeuren. Ook nu geldt er weer dat de reiki-energie zelfbepalend is en daar naar toe gaat waar de energie nodig is.

 

Wat kunt u ervaren tijdens een behandeling.

* Koude of warmte voelen.
* lichtflitsen of kleuren zien.
* Meer gaan transpireren.
* Hoesten.
* Spontaan gaan huilen.
* Geeuwen.
* Maag kan gaan borrelen.
* Gidsen of Engelen waarnemen.
* Pijn voelen ( duidt op blokkades )
* Vermoeide benen.
* Ontspannen gevoel.

Na de behandeling kan er tijdelijk een verergering van de kwaal optreden.
Dit is een teken dat het genezingsproces op gang komt.
U kunt dit proces bevorderen door rust te nemen wanneer u vermoeid bent en veel water te drinken, zodat alle afvalstoffen uit het lichaam afgevoerd worden.

 

De Kosten?

Iedere behandeling door middel van handoplegging zal ongeveer 1 tot 1,5 uur duren. Het eerste ori๋nterend consult is gratis.

Een behandeling op afstand zal ongeveer 15 tot 20 minuten duren. Voor een behandeling op afstand vraag ik u eerst even contact op te nemen zodat we op elkaar kunnen afstemmen. Dit kan telefonisch of per email. Zie hiervoor de contactpagina.

Kinderbehandelingen duren ongeveer 30 tot 45 minuten .
Indien u ervoor kiest voor een kind op kind behandeling door Chynouck duurt een behandeling tussen de 15 tot 30 minuten

Behandeling van Kleine huisdieren duurt ongeveer 20 minuten.

Behandeling d.m.v. handoplegging € 30,00
Behandeling d.m.v. afstandsbehandeling € 15,00
Behandeling van uw kind / baby € 20,00
Behandeling van kind op kind ( enkel door Chynouck ) € 5,00
Behandeling van kleine huisdieren € 15,00